Kuvagalleria ja referenssit

Muutamia kohteita, jotka olemme tehneet ja joissa olemme olleet mukana:

Hitsattava K-TMS + K-PS
Vaaran Palkki Oy
Tervola
2020

Maassa rakennettuihin elementteihin, hitsattiin K-TMS pohjahuopa. Myöhemmin, kun elementit nostettiin hallin katolle, hitsatiin saumat ja nostolenkkien kohdat umpeen. Pinnalle hitsattiin K-PS harmaa bitumikermi. 

Läpimenoaika noin 5 vkoa.

Pinta-ala n.1800m2

Kattolaatta KL Classic musta
Tervolan Vuokratalot Oy
Tervola
2020

Keväällä aloitettiin kattoremontti 6 talon kokonaisuuteen. Vanha katto pois, lahokorjaukset, pohjalle SuperBase ja pinnalle musta huopalaatta. Myös vesikourut ja syöksytorvet sekä otsalaudat uusittiin. Läpivienteihin asennetiin VILPE järjestelmä ja kattoluukut pellitettiin. Läpimenoaika noin 4kk. 

Kattojen pinta-ala yht. noin 1500m2 

Kattolaatta KL Classic ruskea
As Oy Kitisenranta
Sodankylä
2020

Toukokuun puolessa välissä aloitetiin toinen suuri kattourakka: 2 talon rivitalokokonaisuus. Vanha katto pois, lahokorjaukset, pohjalle SuperBase ja pinnalle ruskea kattolaatta. Kattoluukut pellitettiin ja rakennettiin 6kpl uusia kattoluukkuja. Läpiviennit uusittiin VILPE järjestelmään. Läpimenoaika noin 3kk.

Kattojen pinta-ala yht. n.1200m2

Kattolaatta
KL Classic ruskea
Tervola
2020

Vanhassa katossa oli lahopaikkoja jotka korjattiin ja asennettin SuperBase pohjahuopa sekä KL Classic ruskea kattolaatta pinnalle. Piiput pellitettiin ja harjalle asennettiin 2kpl harjatuuletinta. Räystäille tietysti tippapelti, kuten kaikkiin kattoihin.

Katon pinta-ala noin. 180m2

Kattolaatta Jazzy harmaa
Ylläsjärvi
2019

Loma-asunnossa tehtiin peruskorjaus ja laajennus, jonka yhteydessä koko rakennuksen katto uusittiin. Alle asennettiin SuperBase alusmatto ja pinnaksi näyttävä Katepal Jazzy harmaa kattolaatta. 

Pinta-ala n.200m2

Kattolaatta KL Classic harm.
KOy Ylläskuningas
Äkäslompolo
2020

Kahden talon asunto-osakeyhtiössä vanha katto purettiin pois ja tehtiin lahokorjauksia. Alle SuperBase pohjahuopa ja pinnaksi ilmeeseen sopiva KL Classic harmaa. Läpimenoaika noin 10pv.

Pinta-ala yht. noin 500m2

K-MS + K-PS harmaa hits.
Hotel Levi Panorama
Levi
2019

Hotel Levin Panoramaan tuli jokaisen kerroksen katolle iglu-mallinen laajennus. Laajennuksen toteutti Rakennusliike M. Hanhirova Oy ja kattajana kohteessa toimi KH-Kate Oy. Uniikki kohde jota toista ei tule vastaan!

K-TMS+K-PS kolmiorimalla
As Oy Muiro
Äkäslompolo
2020-2021

Katossa takalappeella oli paha vuoto joka oli lahottanut jo rakenteita. Rakenteet purettiin ja rakennettiin uudestaan. Läpiviennit uusittiin VILPE järjestelmään ja ennen katon hitsausta siihen asennettiin vielä 15mm Wisakate. Pohjalle K-TMS hitsattava pohjahuopa ja pinnalle K-PS harmaa hitsattava pinta. Saumojen päälle naulaamall kolmiorimat ja kaistaleet hitsaamalla.

Pinta-ala yht. noin 450m2

Varaston peruskorjaus
Tornio
2019

Vanhassa katoksessa oli liian pieni kaltevuuskulma ja rakenteet olivat jo päässeet lahoamaan. Kohteeseen rakennettiin uusi runko sekä varastoon että vesikattoon ja katolle hitsattiin K-TMS + K-PS harmaa bitumikermi.

Sisäremontti
Kolari
2019

Varsinkin talvella, jolloin kattoremontteja on vähemmän, teemme myös sisäremontteja. Kohteessa eristettiin seinät 100mm villalla ja vielä 600mm koolauksen väliin asennettiin 50mm FF-PIR levy, jotta energiatehokkuus olisi taattu.

Puhallusvillan asennus
Kolari
2019

Varastosta haluttiin lämmin toimistotila, joten välikatolle tarvittiin eristystä. Kattotuolien väliin asennettiin tuulenohjarit, rakennettin kävelysillat ja alapuolle asennettin vielä FF-PIR levy. Sitten yläpohja täytettiin kauttaaltaan 400mm puhallusvillalla. 

Peltikattotyöt
Tornio
2020

Vanha navettarakennus oli romahtanut lumen painosta, mutta omistaja halusi säilyttää itse rakennuksen. Romahtaneet kattorakenteet purettiin pois ja rakennettiin tilalle uudet kattotuolit ja peltikatto koko alalle. 

Katon pinta-ala noin 220m2

Pohjahuovan hitsaus
Kittilä
2019

Syksyllä rakennettiin maassa kattotuolit ja OSB-levytettiin ne, sekä hitsattiin pohjahuopa. Myöhemmin, kun elementit nostettiin kerrostalon katolle, käytiin vielä hitsaamassa saumat ja nostolenkkien kohdat umpeen sekä tekemässä nostot lisäosaan.

Katon pinta-ala noin 400m2

Lämpökamerakuvaus
Ylläsjärvi
2019

Kauttamme myös kuntoraportit lämpökamerakuvauksen ja kosteusmittausten kanssa. Kohteessa kondensio oli niin suurta, että vesi valui katon rakenteista hirren nurkkaan, jonka kosteus oli 60-90% ja lämpötila +14 astetta, kun muualla yläkerrassa se oli +24 astetta. Eristeitä ja höyrynsulkua uusittiin kohteessa.

Tiilikaton korjaus
Kemi
2018

Kemin keskustassa liiketalossa tiilejä oli halkeillut. Lapetikkaat uusittiin tiilikaton lapetikkaisiin ja haljenneet tiilet vaihdettiin uusiin. Myös samassa talossa ollut tasakatto käytiin läpi ja hitsailtiin uudet nostot, sekä korotettiin miehistöluukun reunaa. 

Vuotokohdan korjaaminen
Tornio
2019

Kerrostalon asuntoon ilmestyi vesivuotojälki kattoon. Suojakivetystä poistettiin ja hitsattiin uusi K-PS alueelle, jossa vuoto todennäköisimmin on. Vuotopaikka onnistuttiin tukkimaan, jonka jälkeen sisäremontti voitiin tehdä luottaen, ettei uutta vettä tule enää sisälle.

Laattakatto
Kemi
2019

Uuden Katepal Rocky laattakaton asentaminen vanhan päälle. Alle pohjahuopa ja reunalle tippapellit. Nostot ja jiirit punaisesta hitstattavasta huovasta. 

Katon pinta-ala n. 300m2

Kolmiorimakatto
Padasjoki
2019

Lahokorjauksien jälkeen kattoon asennettiin Katepal kolmiorimakate. Harjalle tuli Vilpen Airidge Felt harjatuuletinratkaisu. Samalla verannan ovi muutettiin “vanhalle” paikalleen ja rakennettiin myös uudet portaat.

Katon pinta-ala n.150m2

Läpivientien korjaus
Kemi
2019

Katon kunto tarkastettiin ja todettiin, että läpiviennit ja osa nostoista on syytä uusia. Lähes tasakattoisen katon kokonaan uusiminen tulee ajankohtaiseksi lähitulevaisuudessa, mutta tällä saavutetaan vielä parin vuoden siirtymäaika.

Jatkoräystäiden hitsaus
Ylitornio
2019

Rivitaloon oli tehty laajaa saneerausta ja nyt myös räystäitä jatkettiin sateen pitämiseksi poissa päätyrakenteista. Pohja ja pinta hitsaamalla.

Laattakatto
Äkäslompolo
2019

Uuden laattakaton asentaminen vanhan päälle. Alle pohjahuopa ja tippapellit. Nostot ja jiirit hitsattavasta  huovasta. Piipun pellitykset ja kattoturvatuotteet asennettiin myös. 

Katon pinta-ala noin 200 m2

Kolmiorimakatto
Kainuu
2019

Vanhan kolmiorimakaton päälle asennettiin uusi Katepal Pintari kolmiorimakate punainen. Läpiviennit uusittiin Vilpen läpivienneillä ja kattoluukkuksi valittiin Vilpen punainen kattoluukku. Lopputulos on näyttävä ja huoliteltu säänkestävä ratkaisu!

Katon pinta-ala noin 250 m2

Kolmiorimakatto
Pello
2019

Vanha kolmiorimakatto uusittiin yhdessä yössä kesän kuumimpana aikana Juoksengissa. Vanhan katteen päälle asennettiin kolmiorimahuopa ja kaistaleet hitsaamalla. Räystäille tippapellit ja nostoihin hitsattava huopa.

Katon pinta-ala noin 100 m2

Peltikaton vaihto huopaan
Tornio
2018

Edellinen, väärin< asennettu peltikatto purettiin ruoteineen ja asennettiin tilalle uusi hitsattava harmaa K-PS huopa. Asukkaiden mukavuus parani kun katto ei enää rämise ja ropise eikä vuoda sisälle.

Pinta-ala noin 150 m2

Laattakatto
Rovaniemi
2018

Uuden laattakaton asentaminen vanhan päälle. Vuotopaikkoja ei ollut joten ruoteita ei tarvinnut uuisa. Alle XtraBase pohjahuopa ja tippapellit, pinnalle KL Classic musta. Nostot ja jiirit hitstattavasta K-PS huovasta. 

Katon pinta-ala noin 600m2. 

Vanhan laattakaton purku
Tornio
2018

Asiakas halusi, että vanha kate puretaan pois ja tilalle asennetaan uusi pohjahuopa ja Katepal Classic KL kattolaatta. Reunoille vielä musta tippalista ja nostoihin ja jiireihin hitsattava bitumikermi. Kestää katseen ja sään seuraavat 30 vuotta!

Kolmiorimakatto
Tervola
2018

Vanha kolmirimakatto uusittiin perinteitä kunnioittaen näyttävän vihreällä Katepal Pintari kolmiorimakatteella ja kaistaleet asennettiin hitsaamalla. Räystäälle musta tippalista.

Parvekkeen kattoremontti Kemi
2018

Parvekkeiden katot purettiin vanhasta kattohuovasta ja asennettiin uusi raitahitsattava huopa, valkoiset tippalistat ja pinnalle musta hitsattava rullahuopa. 

Laattakatto
Tornio
2018

Uuden laattakaton asentaminen vanhan päälle. Alle SuperBase pohjahuopa ja tippapellit. Nostot ja jiirit hitstattavasta K-PS huovasta. 

Katon pinta-ala noin 500 m2.

Työautot valmiina kauteen
Tornio

Materiaalin kuljetus onnistuu työmaille autoilla, joiden kantavuus on 1000kg ja 3300kg. Työkalut ja materiaalit kohteeseen kuin kohteeseen!

Lattiaremontti
Kolari
2018

Vanha mökin rossilattia oli kylmä puuttellisen eristyksen ja tuulensuojauksen vuoksi. Uusi tuulensuojalevytys, lisää villaa ja uusi mäntylattia. Myös yhden seinän purku ja uuden hirsipaneelisienän asennus.

Vuotovahingon korjaus
Rovaniemi
2018

Käyttötavarakaupan sisälle tuli vettä rajun sulamisen seurauksena. Vuotokohta paikannettiin ja korjattiin hitsaamalla taitteeseen uusi K-PS huopa. Vuoto saatiin korjattua.

Keittiöremontti
Tornio
2018

Keittiöremontti asiakkaan suunnitelman mukaan: Vinyylilaminaattilattia, MDF-paneelikatto ja IKEA:n kalusteet, FIBO:n välitilalevyllä.

Kolmiorimakatto
Paltamo
2018

Lahopaikkojen korjaus kuuluu olennaisesti katon saneeraukseen, kohteessa vanhan kolmiorimakatteen päälle asennettiin uusi sen jälkeen, kun lahopaikat oli korjattu ja asennettu pohjahuopa.

Makuuhuoneremontti
Kolari
2018

Rossilattian suoristus ja uudet lattialastulevyt sekä matto, seinien pakkelointi ja maalaus sekä kattoon lisäeristeeksi Finfoam FF-PIR kattolevy, sen pakkelointi ja maalaus.

Kolmiorimakatto
Pello
2018

KATEPAL TL3-luokan pohjahuopa raitahitsattava K-TES kestää hyvin talvehtimisen. Sen luistamaton Grip-pinnoite on myös asentajaystävällinen. Pinnaksi tulee KATEPAL Pintari kolmiorimakate punainen tai musta. 

Kolmiorimakatto
Tervolan Nuorisoseura
Tervola
2017

Uusi kolmiorimakate vanhan hyväkuntoisen kolmiorimakatteen päälle. Kuvassa kolmiorinakaistaleen hitsausta.

Kerrostalon katon saneeraus
Tornio
2012

Tasakattoisen kerrostalon vanhan katteen poisto mekaanisesti ja uuden katteen asennus, sekä reunapellitys.

Hitsattava K-PS harmaa
Levi
2017

KATEPAL musta K-PS pintakermin hitsausta valmiille pohjalle. Reunoja kiertää tippalista kauttaaltaan. Työturvallisuus on sitä tärkeämpää, mitä korkeammalla työskennellään.

Kattoturvatuotteet
Tervola
2017

Peltikattojen pesu painepesurilla ja pesuaineella, maalaus maaliruiskulla ja kattoturvatuotteiden asennus. Myös uusi savupiipun hattu asennettiin samalla.

Kolmiorimakatto
Kolari
2012

Kolmiorimakatteen (KATEPAL Pintari musta) ja pohjahuovan (SuperBase) asennus, sekä kolmiorimojen asennus uuteen hirsirakennukseen.

Peltien vaihto huopaan
Tervola
2016

Vanhan profiilipeltikaton poisto ja katon levytys OSB levyllä. Pohjalle KATEPAL raitahitso sekä pinnaksi musta hitsattava sekä tippalistat  ympäri lappeiden.

Laattakatto
Ranua
2012

Vanhan alustassaan kiinni olevan laattakaton päälle puhdistuksen jälkeen asennettiin uusi KATEPAL TopTite aluskermi ja kattolaatta Jazzy Punainen. Jiireihin ja nostoihin asennettiin punainen hitsattava bitumikermi. Katon pinta-ala noin 400m2.

Myrskyvaurion korjaus
Tervola
2015

Myrskyvaurion korjaaminen KATEPAL Pintari kolmiorimakatteella. Myrsky oli repinyt alustastaan irti vanhan katteen, joka korjattiin naulaamalla uusi kate pitemmillä nauloilla alustaan kiinni ja liimaamalla se K-36 liimalla räystäspeltiin.

Kerrostalon katon saneeraus
Tornio
2014

Vanha kate purettiin mekaanisesti repimällä se irti alustastaan ja uusi aluskate asennettiin sulan pien avulla paloturvallisesti. Pinnaksi KATEPAL K-PS musta hitsattava pintahuopa. Vanhat peltiosat maalattiin värillä RR31 ja asennettiin uudet reunapellit.

Laattakatto
Kolari
2014

Pohjaksi ExtraBase-kattolaatan aluskate sekä pinnaksi KATEPAL Classic KL punainen kattolaatta. Reunoja kiertää tippalista RR29. Harjalla VILPE alipainetuulettimet parantamassa välikaton tuuletusta.

Kerrostalon katon saneeraus
Tornio
2013

Matalan kerrostalon katon vanhan kattohuovan poisto mekaanisesti, uusi aluhuopa kuuman pien avulla kiinni alustaan sekä pintahuovaksi KATEPAL K-PS musta hitsattava pintahuopa. Kohteessa useita läpivientejä ja kattokaivoja.

Kolmiorimakate
Kolari
2013

Vanhan hyväkuntoisen kolmiorimakatteen uusiminen KATEPAL Pintari kolmiorimakatteella, joka voidaan asentaa edellisen katteen päälle. Kohteessa oli vuotohavaintoja taitteissa ja läpivienneissä, joten korjaaminen oli tarpeen.