Meiltä saat:

Katepal Rocky KH-Kate Oy

KATEPAL Laattakatot

Kattolaatat uudisrakennuksiin tai remonttikohteisiin toivomuksesi mukaan! Katepalin laajassa mallistossa on varmasti sinullekin sopiva malli ja värivaihtoehto.

KH-Kate Oy kolmiorimakatto

KATEPAL Kolmiorimakatot

Kolmiorimakatot kattaen perinnetyyliin tai uuden mallin mukaan. Kolmiorimakatto on perinteinen tapa kattaa maaseutuympäristön erilaisia rakennuksia.

KATEPAL Bitumikermikatot

Hitsattavat alus- ja pintakermit suuriin ja pieniin kohteisiin. Muun muassa tehdashallit, varastot, teollisuusrakennukset, terassit, parvekkeet ja muut kohteet.

Sisäremontit

Kaikenlaiset sisäremontit runkotöistä viimeistelyyn saakka. Myös märkätilat ja saunat sekä niiden vesieristykset kohteissa, joissa ei vaadita VTT:n sertifikaattia.

KH-Kate Oy peltikatto

SHEIKKI Peltikatot

Erilaiset peltikatot sekä katon muutostyöt ja peltikaton maalaukset. SHeikki toimittaa kattopeltiä niin profiilimuodossa, aaltomuodossa tai lukkoponttiasennuksena. Katso mallisto tästä!

Sokkelieristykset

Sokkelien eristäminen maanvaraisissa rakenteissa, joissa vedenpainetta voi syntyä (esim. sateiden tai sulamisvesien takia). Vedeneristys tehdään aina kumibitumikermeillä, kosteuseristys bitumisivelyllä.​

VILPE Tuulettimet

Jos katon tuuletustilasssa ei ole ilma-aukkoja ilman kiertoa varten, tai harjan pituus on yli 15 m, on harjalle syytä asentaa alipainetuulettimet. Myös jälkiasennuksena ilman kokokaton uusimista. Huippuimurit ja muut VILPE-tuotteet saat kauttamme.

Alapohjien eristykset

Maanvaraiset lattiat salaojitetaan ja valitaan oikeantyyppiset lämmöneristeet. Joskus niitä ei voi suorittaa tai rakenne on jo valmis (esim. vanhat rakennukset), voidaan lattia eristää tarvittaessa myös sisäpuolelta bitumikermillä.

Vedenpaine-eristykset

Rakenteet, jotka rakennetaan pohjavedenpinnan alapuolelle, eristetään kumibitumikermein hitsaamalla. Rakennuksen tai rakenteen alapohja on myös eristettävä ja eristyksen on oltava yhtenäinen.

Korjaustyöt

Taitteiden uusiminen, vanhan katteen purkutyöt, alustan korjaaminen, ruodelaudoituksen uusiminen, katon korotus jne. Kauttamme myös piipun muurauskorjaukset, piipun pellitykset, hitsaustyöt, sisäpuoliset korjaustyöt jne!

Vuotokorjaus KH-Kate Oy

Pienet paikkaamiset ja korjaukset nopeasti

Alipainetuulettimien jälkiasennus, lumen tai jään aiheuttamien vaurioiden korjaukset, lumen pudotukset, miehistöluukkujen teko ja asennus, piippujen ja muiden läpivientien juurien korjaaminen, ilmastointi- tai tuuletusputkien juurien korjaus, lahopaikkojen korjaaminen ja muut korjausta vaativat kohteet.

Vuotokohdan korjaaminen

Kiireelliset työt?

Vuotaako katto? Sataako sisään? Onko saatava nopeasti apua? Tarvitko pikaisesti kattomiehiä kohteeseen? Soita rohkeasti, tulemme paikalle vaikka heti. *

* Hintaan lisätään klo. 16:30-07:00 välisenä aikana ja viikonloppuisin (la-su 24h) hälytyskorvaus 250€ + alv.